8 april: Boekpresentatie Op de huid van de heide

Hierbij de uitnodiging voor de boekpresentatie van mijn boek Op de huid van de heide.

In verband met de voorbereidingen verzoeken wij u om ons voor 31 maart via prnon-fictie@atlascontact.nl te laten weten of u bij de presentatie aanwezig wilt zijn.

11 Comments

Add yours →

 1. Jozef van Erve maart 14, 2023 — 09:52

  Waar en wanneer???

  Like

 2. Jozef van Erve maart 14, 2023 — 09:54

  Sorry. Niet gezien in de folder

  Like

 3. Jan van Duren maart 14, 2023 — 09:59

  Graag 2 personen voor 8 april

  Like

 4. Hoi Piet, zoals ik je dacht ik al had laten weten ben ik helaas verhinderd. Wij zitten met het hele gezin dan in Zeeland. Veel plezier. Natuurlijk wil ik graag een gesigneerd exemplaar van je kopen! Gr Paul

  Like

 5. Tan van Dooren maart 14, 2023 — 11:28

  Leuk Piet! Maar waarom staat er nou de Regte heide bij Tilburg…!?
  Ik probeer te komen!
  Groetjes Tan

  Like

  • Ha, die is mooi, Tan. Het is omdat mensen die wat verderop in Nederland wonen Tilburg beter kunnen plaatsen dan Goirle of Riel. Mij bewust van de locatie bied ik het wel aan de burgemeester van Goirle aan, niet aan die van Tilburg 😉

   Like

   • Tan van Dooren maart 15, 2023 — 22:28

    Haha! Dat is inderdaad prima….😄 Mocht je nog tijd en zin hebben: zondagmiddag is de laatste mogelijkheid om mijn tentoonstelling in Hilvarenbeek te zien. Bij de Wandelgangen, van 14 tot 17 uur. Ik ben er zelf ook 🤗

    Like

 6. francesvanlipzig maart 14, 2023 — 12:23

  Dag Piet, ik voel me zeer vereerd! Ik hoor dat Victor ook al gaat en ik heb het doorgestuurd aan een vogelvriend uit Antwerpen. Mag ik je mail ook delen met de Vogelwerkgroep Midden Brabant? Want ik begrijp dat je ergens dit jaar een lezing bij ons komt geven: leuk; ik verheug me er al op! Groetjes Frances

  Verzonden vanaf Outlook voor Androidhttps://aka.ms/AAb9ysg ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: